Veršelių auginimas kompiuterizuota automatine veršelių girdykla

Investavimas į pilnai kompiuterizuotą automatinę veršelių girdykla pageriną veršelių vystymąsi, suteikia kontrolę lengviau ir nuosekliau stebėti veršelį laikotarpiu kai jis yra girdomas pieno pakaitalu ar pienu. Įrodyta kad automatinė veršelių girdykla ženkliai sumažina laiko ir darbo sąnaudas, kokybiškai girdo veršelius. Veršelių girdymo automatizavimas yra būdas iki minimumo sumažinti žmogiškąjį faktorių jų girdymo laikotarpiu. higienos palaikymas, tiksli temperatūra ir silpnesnių veršelių monitoringas.
Automatizuoto girdymo nauda

Automatinė veršelių girdykla Urban Alma Pro sukurta tam, kad sutrumpintų ir optimizuotų žmogaus darbą atliekant mechaninius procesus, tokius kaip pieno ar pieno pakaitalo ruošimas, kibirėlių nešiojimas, jų plovimas ir t.t. Taip lieka daugiau laiko atlikti kitus svarbius darbus. Automatinis girdymas suteikia veršeliams galimybę laisvai be streso žindyti čiulptuką su jau paruoštu mišiniu 4 – 5 kartus per parą nenutolstant nuo fiziologinių jų poreikių.
• Veršelius galima girdyti pagal individualią jiems priskirtą girdymo kreivę, kad būtų patenkinti jų individualūs poreikiai
• Suteikia veršeliui labai artimą girdymą jo natūraliam žindymui
• Higiena
• Tiksli nustatyta temperatūra
• Ženkliai mažesnis darbas žmogui
• Nuolatinis girdymas tokia pačia mišinio koncentracija ir temperatūra
• Nurodomas momentinis ir dienos mišinio suvartojimas
• Nurodomi problematiniai veršeliai pagal specialią stebėjimo programą
• Automatizuota girdymo kreivė skatina ankstyvą prieskrandžio vystymąsi
• Nuoseklus nujunkymas padeda veršeliui lengviau adaptuotis prie starterinio, stambaus pašaro
• Automatinis čiulptuko nuskalavimas vandeniu ar dezinfekavimas įmanomas po kiekvieno girdomo veršelio
• Nuotolinis automatinės girdyklos valdymas

350 litrų talpos pieno maišytuvas – šildytuvas

Automatinis plovimas

Visi esami ir naujai įsigijami pieno šildytuvai-pasterizatoriai gali turėti naują automatinio plovimo funkciją.

2017 m. kovo 30 – balandžio 1 d. Aleksandro Stulginskio universitete vyks dvidešimt antroji tarptautinė žemės ūkio paroda „Ką pasėsi… 2017“.

Mūsų įmonė parodoje pristatys naujausią automatinę veršelių girdykla Alma Pro skirtą mažiems, vidutiniams ir stambiems ūkiams bei 250 litrų talpos pieno pasterizatorių – pieno miltelių maišytuvą šildytuvą. Parodos metu esantiems eksponatams bus taikoma nuolaida! Taip pat parodos metu bus atvykęs gamintojo atstovas iš Vokietijos, su kuriuo bus galima aptarti rūpimus klausimus.

Kviečiame apsilankyti!

2016 m. kovo 31 – balandžio 2 d. Aleksandro Stulginskio universitete vyks dvidešimt pirmoji tarptautinė žemės ūkio paroda „Ką pasėsi… 2016“.

Mūsų įmonė parodoje pristatys automatinę veršelių girdykla Paula skirtą mažiems ir vidutiniams ūkiams bei 200 litrų talpos pieno pasterizatorių – pieno miltelių maišytuvą šildytuvą, taip pat vienvietis namelis veršeliams. Parodos metu esantiems eksponatams bus taikoma nuolaida! Taip pat parodos metu bus atvykęs gamintojo atstovas iš Vokietijos, su kuriuo bus galima aptarti rūpimus klausimus.

Kviečiame apsilankyti!

Konferencija: Veršelis – Ūkio ateitis!

Šių metų Kovo 6 d. Veršeliai.LT, organizuojamoje konferencijoje „VERŠELIS – ŪKIO ATEITIS“, vyksiančioje LSMU Veterinarijos Akademijos Didžiojoje salėje (Tilžės g. 18, Kaunas).  Konferencijos partneriai: ZOETIS, ALLTECH, LITGENAS, URBAN, LŽŪKT.

Pranešimus skaitys svečiai iš Vokietijos, Latvijos, taip pat Lietuvos specialistai ir mokslininkai.

BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA IKI KOVO 1 DIENOS.

 

Kontaktiniai asmenys iškilus klausimams, Veršeliai.LT atstovai:  Lauras Stacevičius, tel.8-640-93698; Jonas Kudirka, tel. 8-650-95537

 

 

Aleksandro Stulginskio universitete balandžio 4 – 6 d. vyks Tarptautinė žemės ūkio paroda „Ką pasėsi… 2013“

Mūsų įmonė parodoje pristatys automatinę veršelių girdykla U20 skirtą mažiems ir vidutiniams ūkiams bei 200 litrų talpos pieno ir pieno miltelių maišytuvą. Parodos metu esantiems eksponatams bus taikoma nuolaida! Taip pat parodos metu bus atvykęs gamintojo atstovas iš Vokietijos, su kuriuo bus galima aptarti rūpimus klausimus.

Kviečiame apsilankyti!

Respublikinė veislinių gyvūnų paroda – 2012

2012m. rugsėjo mėn. 28-29 d. Algirdiškio parodų centras, Panevėžio rajonas.

Mūsų įmonė pristatys automtinę girdyklą U20 bei pieno 150 litrų pieno maišytuvą.

Bus demonstruojamas parodamasis girdymas su automatine girdykla U20.

Kviečiame užeiti!

2012 m. kovo 29 – 31 d. Aleksandro Stulginskio universitete vyks tradicinė žemės ūkio paroda „Ką pasėsi… 2012“.

Mūsų įmonė parodoje pristatys automatinę veršelių girdykla U40 ir 200 litrų talpos maišytuvą su elektrine eiga, bei dozavimo bloku. Parodos metu esantiems eksponatams bus taikoma nuolaida! Taip pat parodos metu bus atvykęs gamintojo atstovas iš Vokietijos, su kuriuo bus galima aptarti rūpimus klausimus.

Mus rasite take link pavilijono, kviečiame užeiti.

Kontaktai

Verseliai.lt
Mob.: +370 650 95537
El.p.: jonas@verseliai.lt

Imones kodas: 304442321
PVM kodas: LT 100010650113
MB Vivospektras
Veiveriu g. 134-317
Kaunas

© 2011-2024 Automatinės veršelių girdyklos URBAN.